A megújult Magyar Narancs online

2011. december 8.

Címkék: hírek, magyar narancs, politika, portfólió, videók

Pelikán elvtárs még nem sejthette, hogy a Magyar Narancs egyszer még ennyire jó dolog lesz!  Büszkék vagyunk rá, hogy a Narancsosok minket tiszteltek meg bizalmukkal és az új oldal online értékesítési képviseletét a GMedia láthatja el!

A Magyar Narancs nem csak megújította korábbi portálját, hanem önálló tartalomszolgáltatást indított. A MagyarNarancs.hu a hetilap természetes folytatása a világhálón, naponta új, csak itt megjelenő tartalmakkal és a hetilap jól kereshető digitális archívumával.

A szerkesztőség célkitűzései szerint: “Nem hírportál leszünk, de írni fogunk politikáról, kultúráról, és tág teret adunk a Magyar Narancstól már megszokott határozott véleményeknek. A gazdaság, a társadalom és a
kultúra területéről meghívott bloggereink tovább színesítik a honlapot.”

Új rovat a Kismagyarország melyben vidéken élő állampolgárok osztják meg azokat a történeteiket, amelyekben a demokrácia, a jogegyenlőség vagy a szólásszabadság veszélyeztetéséről van szó, és ennélfogva nehezen férnek be a helyi nyilvánosság fórumaiba.

A MagyarNarancs.hu-n a programajánló Snoblesse is bővül: hetekre előre napi több programot kínál azokról a helyekről és rendezvényekről is melyek sok esetben a nyomtatott lapól -helyhiány miatt – kimaradnak.

Újdonság a Videó melléklet ahol saját készítésű rövid riportfilmeket, ajánlókat nézhetünk HD minőségben.