Új közösségi oldalunk: Barátikör.hu

2011. február 3.

Címkék: Baratikor.com, portfólió

2011. februártól a GMedia portfóliója az egyik legjelentősebb hazai közösségi oldallal a Baratikor.com -al erősödik. A Baratikor.com egy 3 országban jelentős taglétszámot kiépített, nemzetközi közösségi -oldalcsoport tagja, összesen 2.6 millió, Magyarországon 1.2 millió regisztrált felhasználóval és napi 50-60 ezer egyedi látogatóval büszkélkedhet.

Az oldalon regisztrált tagok, a szokásos közösségi funkciók mellett, blog-mikroblog szolgáltatást, kép- és videómegosztást és olyan szórakoztató játékokat is kipróbálhatnak, mint a klasszikus Farm játék, az Álomváros, Halbirodalom, vagy a február elején indult Egzotikus Farm.
A Baratikor.com alkalmazásai saját fejlesztésűek, sikerességüket jórészt több országban szerzett tapasztalatok cseréjének és értékelésének köszönhetik. A legnépszerűbb játékok más közösségi oldalakon is elérhetőek, általuk hatalmas elérésszámmal tervezhető in-game típusú reklámok valósíthatók meg. A klasszikus banner hirdetések is jól célozhatóak, de lehetőség kínálkozik – kedvező feltételek mellett – céges rajongói oldalak létrehozására.

Közelmúltban csatlakozott új oldalaink

A közösségi oldal mellett további minőségi site-ok csatlakoztak a GMedia értékesítési network-jébe: Kedvesem.hu – társkereső oldal, Mozgásvilág – sportmagazin, Bitport.hu – informatikai portál, Blöki.hu – kisállat magazin, Bowl.hu – amerikaifoci-magazin, Focimagazin.hu – futball portál, FTCNews.com – Fradi szurkolói oldal, LOL – Hungary – játékoldal, Képhost.hu – képmegosztó oldal, HTKA.hu – Haditechnikai magazin, Posztinfo.hu – külügyi magazin, GameChannel.hu, Konzol.eu és PlaystationCommunity.hu – játékoldalak.